3 manieren om korting te krijgen op je Squarespace abonnement (+ kortingscode!)

Je bent klaar om je nieuwe site te lanceren, maar zou het niet leuker zijn om korting te krijgen op je Squarespace website?

Er zijn 3 manieren om je Squarespace website goedkoper te krijgen.  

Korting op de Squarespace abonnementen wordt alleen maar gegeven als je per jaar betaald. Ze gelden ook alleen voor nieuwe abonnementen. dus niet bij verlengen).

Er is een standaard kortingscode voor 10 %, je krijgt 20 % korting als je website gemaakt is door een Squarespace Circle Member (zoals ik!) en als student kan je 50 % korting krijgen.
 

Standaard 10 % korting met code GIMME10

Je hoeft het internet niet af te speuren naar codes voor meer dan 10 % korting. Deze zijn er niet. Squarespace geeft al hun partners een kortingscode voor 10 %.

Op dit moment is de code GIMME10, deze kun je invullen in het betaalscherm als je je website online brengt.

Deze informatie kun je ook hier terugvinden
 

20 % korting op Squarespace als je samenwerkt met een Squarespace Circle Member

De Squarespace circle is een groep van Squarespace designers, fans en junkies (raad zelf maar in welke categorie ik val).  

Als je proefsite aangemaakt wordt door een Squarespace circle member (zoals ik!), krijg je standaard 20 % korting op je website. Hier hoef je niks extra’s voor te doen. Ook voor deze korting moet je jaarlijks betalen.

50 % korting op Squarespace als je student bent

Als student kun je 50 % korting krijgen op je eerste jaar Squarespace. Je hebt hiervoor een e-mailadres nodig van je school of universiteit.

Bekijk hier of jouw school meedoet aan het programma.

Staat je school er niet tussen? Klik dan op “where’s my school?”, dan neemt het team van Squarespace contact met je op en wie weet kunnen ze dan alsnog iets regelen.

Hulp nodig bij het maken van je website?

Bekijk hier de web design mogelijkheden!

 

Gun je anderen ook korting? Deel dan deze post!

korting op je Squarespace account met kortingscode.png